logo de Quantotec

PRODUCTES - EMPRESA - CONTACTE - NOTÍCIES - OFERTES

INSTRUMENTS DE LABORATORI, QUALITAT I CONTROL

Productes / Instruments i assaigs / Microscopis digitals

MICROSCOPIS DIGITALS USB

Microscopis Digitals USB Proscope HR i HR2

Microscopio digital ProscopeEl Proscope HR / HR2 es connecta directament al port USB de l'ordinador i permet visualitzar imatges microscòpiques en temps real i guardar micro-imatges o vídeo directament en formats estàndard. També permet crear vídeos a partir de fotogrames temporitzats.

Pot usar-se a distància o en contacte amb la mostra usant la seua il·luminació interna. En les seues diferents configuracions permet augments d'entre 50x i 400x amb lents fixes, i de 1 a 10x amb lent zoom. Les òptiques de contacte ofereixen llum interna mitjançant leds per a la il·luminació uniforme de la mostra, i permeten seleccionar diferents tipus d'il·luminació des del software.

Pot així mateix utilitzar lents macroscòpiques per al seu ús com a webcam, accessoris per a acoblar-lo a lupes o microscopis de sobretaula tradicionals, o un suport de sobretaula per a fixar la seua posició sense contacte amb la mostra. Entre els seus usos estàndard estàndard es troben el control de qualitat de superfícies, l'educació, la investigació i altres.

El kit més senzill i econòmic inclou l'equip bàsic, lent de 50x i el programari per a la captació i arxiu d'imàtgens. Altres kits inclouen òptiques amb diferents augments, maletí de transport, suport de sobretaula o accessoris per a l'acoblament a microscopis de laboratori.

Funciona amb Windows XP Service Pack 2 /Mac OS 10.4.8 o posteriors, amb resolucions d'imatge seleccionables entre 320x240, 640x480 o 1280x1024 píxels (1,3Mp) -amb USB 2.0- i fins a 1600x1200 (2Mp) amb el nou Proscope HR2.

Nou! Microscopi digital USB econòmic Proscope EDU

Microscopio digital Proscope EDUNou model amb alta resolució de 5Mp per ús manual o amb suport-columna d'altura ajustable. L'enfocament i la intensitat d'il·luminació són també ajustables, i els augments van aprox. des de 10 fins a 300X (depenent del monitor).

S'inclou el software per captació d'imàtgens i vídeo, i un patró micromètric per calibratge i medició.

-Base il·luminada opcional per a ús biològic (llum transmesa)

» Especificacions Proscope EDU (PDF)

» Ús del Proscope EDU (Vídeo en Youtube)