logo de Quantotec

PRODUCTES - EMPRESA - CONTACTE - NOTÍCIES - OFERTES

INSTRUMENTS DE LABORATORI, QUALITAT I CONTROL

EMPRESA

Des de 1995

Quantotec-empresaQuantotec és una empresa dedicada a la distribució, posada en marxa, servei i assessorament tècnics relacionats amb instruments per a Laboratori i Control de Qualitat.

Des de material fungible fins a instruments per a control de qualitat de superfícies, balances o microscopis, etc., a la secció Productes d'aquesta web trobareu informacions detallades sobre aquests i altres instruments.

Tota la nostra experiència al seu servici: A Quantotec treballem persones amb gran experiència en la distribució d'instruments per a laboratoris en sectors com ara Pintures i Vernissos, Plàstics, Ceràmica, Cuiro i Tèxtils, Colorants, Automoció, i d'altres, i entre els seus clients es troben important companyies i fabricants que confien en els nostres productes.

Atés que el nostre catàleg està en contínua modificació d'acord amb les necessitats dels nostres clients i les novetats que presenten els diferents fabricants, preguem que ens feu arribar qualsevol consulta sobre els materials o instruments del vostre interés, encara que no es troben en aquestes pàgines.

Compromís amb la Qualitat

Logo peque�oA Quantotec sabem que la satisfacció completa del client assegura el nostre present i el nostre futur, per la qual cosa tots els nostres esforços van dedicats a aconseguir-la. Per això comptem amb l'adequat equip humà i els mitjans necessaris per a aconseguir que la qualitat dels nostres productes responga a allò que s'ha esperat pel client o bé supere les seues expectatives. Així mateix ens comprometem a oferir una ràpida resposta i solució a qualsevol consulta o problema tècnic que els clients ens plantegen. Consulteu-nos el vostre problema: “estem a la vostra disposició”.